Tulpenvaas

A
A
Tulpenvaas kristal

Tulpenvaas kopen of kiezen? Indien u een tulpenvaas wilt uitkiezen, bent u bij CityofGlass aan het juiste adres. Wij hebben altijd vazen voor iedereen op voorraad. Of u nu houdt van grote vazen, Cheetah vazen, gouden vazen of zwarte vazen. U vindt altijd een prachtige tulpenvaas bij CityOfGlass. Maar welke vazen zijn nu geschikt voor tulpen?

Vaas Black&Gold met Glazen Tulpen

Wat is een Tulpenvaas?

Officieel is een tulpenvaas, een vaas waar kleine gaten in zitten om in elk gat apart een tulp te doen. Dat zorgt ervoor dat elke bloem evenveel aandacht krijgt. Jaren geleden was een tulp een statussymbool. Tulpen waren toen onbetaalbaar voor de ‘’normale mens’’. Om de tulp de maximale zorg te kunnen geven vanwege hun waarde is waarschijnlijk een tulpenvaas gecreëerd. Sinds de 17e eeuw duiken er al tulpenvazen op, die voorheen vooral in Delft werden gemaakt. Voor meer informatie over het reinigen van een vaas. Lees dan ons andere blog

Voor CityOfGlass is een tulpenvaas, een vaas waar tulpen in kunnen. Je kunt onze tulpenvazen gebruiken voor boeketten, en voor één bloem. Natuurlijk zou u ook andere bloemen in een de vaas kunnen doen, wat dat betreft zijn er naar onze mening geen regels voor. Het belangrijkste is dat u de vaas en de bloemen mooi vindt! (foto)

Vaas van glas of kristal

Tulpenvazen worden gemaakt verschillende materialen. Omdat het milieu bij ons voorop staat houden wij van recyclebare materialen zoals glas of kristal. Al onze vazen zijn dan ook gemaakt van glas of kristal en eventueel een toevoeging zoals goud of zilver. Dit zorgt ervoor dat het materiaal recyclebaar blijft, maar toch een luxe uitstraling heeft. Check hier onze collectie Vazen.

Tulpenvaas kristal
Tulpenvaas kristal

Tulpenvaas met bloemen

In een tulpenvaas kunt u natuurlijk ‘’echte’’ of ‘’kunst’’ bloemen doen. Echte bloemen zijn natuurlijk mooi, maar vergen wel veel aandacht. Tulpen zijn bijvoorbeeld zeer vatbaar voor bacteriën. Daarom is hygiëne heel belangrijk voor tulpen. Voor dat u de tulpen in een vaas doet, dient u de vaas grondig schoon te maken. En is het beste voor tulpen om elke dag het water te verversen met kraanwater op kamertemperatuur.

Tulpenvaas met glazen bloemen

De aandacht die bijvoorbeeld tulpen moeten hebben is één van de redenen waarom mensen voor kunstbloemen kiezen. Kunstbloemen kunnen namelijk ook heel mooi zijn, en hebben praktisch geen aandacht nodig. Deze bloemen kunnen natuurlijk van verschillende materialen worden gemaakt. Van al die materialen zijn wij het meest fan van glas of kristal. We hebben bij CityOfGlass verschillende bloemen van glas. Denk hierbij aan Tulpen, rozen, vergeet-me-nietjes etc. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier onze Collectie glazen bloemen.

Cheetah vaas glas met tulp
Cheetah vaas glas met tulp

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Main Menu x
Shopping cart0
There are no products in the cart!