Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
Veilig betalen
Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
  • Veilig betalen
  • Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden

Siervazen

Unieke, opvallende en hoogwaardige siervazen

City of Glass verkoopt bloemvazen, maar in ons assortiment vindt u ook prachtige en zeer opvallende siervazen. Deze vazen gebruikt u niet om een bosje bloemen in te zetten, maar zet u los op tafel, in de kast of op de vensterbank. Ook zonder bosje bloemen vallen onze prachtige siervazen van glas zeker op.

Siervazen van het mooiste glas

De siervazen van City of Glass worden van het beste glas gemaakt. Dit glas gaat niet alleen langer mee, maar straalt bovendien luxe en stijl uit. Koopt u een vaas uit ons online assortiment, dan weet u zeker dat dit stijlvolle accessoire alle aandacht zal trekken in uw interieur.

Wij verkopen siervazen van diverse leveranciers en glaskunstenaars. Deze leveranciers en kunstenaars hebben één ding gemeen, namelijk dat ze allemaal bij de top van de glaskunst markt horen. Bij City of Glass doet u dan ook altijd een goede investering.

Uw interieur restylen met een mooie vaas

Wilt u uw interieur restylen zonder dat u een compleet nieuwe set meubels aan moet schaffen? Dan koopt u een opvallend accessoire om uw huis wat meer sfeer, warmte en stijl te geven. Bekijk ons assortiment siervazen en u vindt gegarandeerd een prachtige vaas die perfect bij u en uw interieur past.

Uw favoriete siervazen online bestellen

Heeft u uw favoriete siervaas gevonden bij City of Glass? Dan kunt u deze vaas eenvoudig en snel online bestellen. Na het plaatsen van uw bestelling, zullen wij uw aankoop zo snel mogelijk bij u thuis afleveren. Zo kunt u uw interieur op de korte termijn al verrijken met een prachtige siervaas uit ons assortiment.

Wilt u meer weten over een specifieke vaas in onze collectie, voor u dit item bestelt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.