Bezorging en retouren

Bezorging

Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 besteld zijn worden dezelfde dag aangeboden voor verzending bij Parcel.nl. Hierdoor kunt u uw bestelling binnen Nederland de volgende werkdag al verwachten. Europa binnen 3 dagen en wereldwijd binnen 2 weken. Na 15.00 bestelde producten worden de volgende werkdag verzonden.

Verzendkosten zijn berekend naar gewicht en de bezorglocatie van de bestellingen.

Niet Tevreden?

Het kan gebeuren dat uw bestelling niet helemaal volgens verwachting is. Dit is jammer, maar u mag deze dan binnen 14 dagen naar ons terug sturen. Binnen 3 dagen na ontvangst van de retourzending, wordt het eventuele verschuldigde bedrag inclusief de verzendkosten aan u overgemaakt. De kosten van retourzending komen voor uw rekening.

Retour, zo werkt het.

Stuur ons binnen 14 dagen een e-mail naar [email protected] met een retour  verzoek , geef hierin duidelijk aan om welk product het gaat – ordernummer. Dit samen met uw persoonlijke gegevens zodat wij weten om welke bestelling het gaat. U ontvangt dan een e-mail van ons met instructies zodat dit snel en correct wordt opgelost.

Let op! 

Cadeauverpakking en persoonlijke kaartjes kunnen niet worden teruggestuurd. De kosten voor het cadeaupapier en het kaartje worden dan ook niet vergoed bij het retourneren van uw bestelling.

Main Menu x
Shopping cart0
There are no products in the cart!