Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
Veilig betalen
Voor 15:00 uur besteld morgen geleverd
Bol.com klanten beoordelen ons met 8,9
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
  • Veilig betalen
  • Voor 15:00 uur besteld morgen geleverd
  • Bol.com klanten beoordelen ons met 8,9
Gratis verzending boven €50,- in Nederland
Veilig betalen
Voor 15:00 uur besteld morgen geleverd
Bol.com klanten beoordelen ons met 8,9

Bezorging en retours

Bezorging

Bestellingen die op werkdagen voor 15.30 besteld zijn worden dezelfde dag aangeboden voor verzending bij Parcel.nl. Hierdoor kun u uw bestelling binnen Nederland uw producten de volgende dag al verwachten, Europa binnen 3 dagen en wereldwijd binnen 2 weken. Na 15.30 bestelde producten worden de volgende werkdag aangeboden om te bezorgen.

Verzendkosten zijn berekend naar gewicht en de bezorglocatie van de bestellingen.

Niet Tevreden?

Het kan gebeuren dat u bestelling niet helemaal volgens verwachting is. Dit is jammer, maar u mag deze dan binnen 14 dagen ons terug sturen. Binnen 3 dagen na ontvangst van de retourzending, wordt het eventuele verschuldigde bedrag inclusief de verzendkosten aan u overgemaakt. De kosten van retourzending komen voor uw rekening.

Retour, zo werkt het!
Stuur ons binnen 14 dagen een e-mail naar contact@cityofglass.eu met een verzoek voor een retour ticket. Geef hierin duidelijk aan om welk product het gaat. Dit samen met uw persoonlijke gegevens zodat wij weten om welke bestelling het gaat. U ontvangt dan een e-mail van ons met instructies zodat  dit snel en correct wordt opgelost.