Originele relatiegeschenken

A
A
Foto hart en druppel

Originele Relatiegeschenken

Relatiegeschenken vinden is niet altijd makkelijk, en kost tijd indien u over het algemeen iets wilt dat uniek en origineel is. Bij CityOfGlass hebben we een breed assortiment relatiegeschenken. Al onze producten zijn handgemaakt en mond geblazen, en gemaakt van glas of kristal. Glas en/of Kristal is duurzaam. U kunt het altijd opnieuw gebruiken, en blijft altijd mooi. Kortom, indien u een origineel en duurzaam geschenk wilt. Bent u bij CityOfGlass aan het juiste adres.

Foto object verbondenheid
Foto object verbondenheid

Cadeau´s geven voor een Jubileum

Is een werknemer 12,5, 25, of misschien wel 40 jaar in dienst? Of wilt u een geschenk geven voor een huwelijk of misschien wel een promotie? Dan verdient dat natuurlijk een mooi cadeau. En natuurlijk wilt een relatiegeschenk geven dat origineel en duurzaam is. Het is ook mooi als het symbool staat voor goede herinneringen, of het harde werk met mooie prestaties.  Met een grote voorraad geschenken vind u altijd bij ons altijd het passende cadeau dat u nodig heeft om indruk te maken op de ontvanger.

Cadeau´s geven voor een afscheid

Bij CityOfGlass vinden we dat elk (feestelijk) afscheid ook een cadeau verdient. Dit is natuurlijk als dank voor de getoonde inzet, maar ook voor het wensen van veel succes en geluk in de toekomst. Gaat een werknemer met pensioen? Heeft degene een nieuwe uitdaging gevonden? Of misschien gaat hij/zij gewoon naar een andere afdeling. Dan verdient dit een persoonlijk afscheidscadeau. Het maakt niet uit. Bij ons vind u altijd het passende cadeau voor elke situatie. Handgemaakt en mond geblazen. Daarom is ieder product origineel, duurzaam en tijdloos.

Foto hart en druppel
Foto hart en druppel

Cadeau´s voor zakelijke relaties.

Het kan ook zijn dat u een cadeau wilt geven een zakelijke relatie. Zakelijke relaties wilt u natuurlijk onderhouden, en dan kunt doen door een mooi en tijdloos glascadeau te geven. Bijvoorbeeld een nieuwe klant, een trouwe klant. Of misschien bent u wel de klant en wilt u iets geven. Een persoonlijk cadeau is een mooi gebaar als blijk van waardering voor de samenwerking. Bij CityOfGlass hebben we altijd voorraad in de mooiste relatie geschenken. Bekijk hier de collectie cadeau’s.

Relatiegeschenken online bestellen

In onze webshop kunt u gewoon bestellen, en word het zsm geleverd. Het kan zijn dat de voorraad op de website minder is dat het aantal stuks dat u wilt bestellen. Neem daarom bij grote aantallen altijd even contact met ons op. Het kan zijn dat we toch meer voorraad hebben dan op de website staat. Of misschien komt er op korte termijn weer een levering. Klik hier voor contact

Wilt u liever een ”Custom made” relatiegeschenk laten fabriceren? Neem dan eens een kijkje op www.ozzaro.com

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Main Menu x
Shopping cart0
There are no products in the cart!