Minimalistische trend een gevoel van structuur met Bloemen & vazen

A
A
Minimalistische trend

In plaats van een boeket verschillende bloemen, kies voor één soort bloem. Rozen of tulpen maar ook een paar mooie groene takken doen het goed op een vaas. Deze minimalistische trend geeft een gevoel van structuur en is echt een mooie eyecatcher.

Minimalistische bovenburen

Voor trends op het gebied van minimalistische styling moeten we uiteraard kijken naar onze Scandinavische bovenburen. Subtiel en sober zijn de kernwoorden. Neem een simpele glazen vaas of een handgemaakt exemplaar van keramiek en kies bijvoorbeeld voor één of een paar takken, in plaats van een volle bos. Denk aan katoenbloemen, bloesemtakken of eucalyptusbladeren.

De interieur trend is de minimalistische look: een enkele bloem, een echte, gedroogde of kunst, in een smalle vaas. Hoe hoger de bloem en de vaas, hoe groter de visuele impact. Ook hip is een moderne vaas vol dezelfde bolbloemen in 1 accent kleur! Deze kleurbom in het landelijk wonen interieur geeft extra kleur aan de natuurlijke woonaccessoires als glazen vazen & kisten, grove stof plaids & kussens.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Main Menu x
X