Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
Veilig betalen
Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
  • Veilig betalen
  • Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden

Vaas

Een praktische én prachtige vaas

City of Glass verkoopt de mooiste kunstwerken van glas en kristal. In ons assortiment vindt u onder andere een groot aantal prachtige vazen. Wilt u uw interieur wat opfleuren door een mooie vaas op tafel, in de kast of op de vensterbank te zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons grote aanbod kleurrijke vazen vindt u altijd wel een vaas die bij u past.

Een vaas: praktisch en kleurrijk

Zet u regelmatig een vers bosje bloemen in huis? Dan heeft u een goede vaas nodig. Alle vazen van City of Glass zijn praktisch. U kunt hier met gemak een grote bos bloemen in kwijt. Ook zijn alle vazen in ons assortiment op en top kleurrijk. Wij zijn namelijk van mening dat u uw interieur best wat meer kleur mag geven door een mooie vaas aan te schaffen.

Fleur uw interieur op met een mooie vaas

Wilt u uw interieur wat meer kleur, vrolijkheid en gezelligheid geven? Koop dan een glazen vaas van City of Glass. Bepaal eerst voor uzelf welke kleur of kleuren goed in uw woning passen. Komt de kleur blauw bijvoorbeeld veel terug in uw interieur, dan koopt u een blauwe vaas die perfect bij de rest van uw inrichting past. Natuurlijk kunt u ook een vaas aanschaffen in een totaal andere kleur, zodat dit accessoire lekker opvalt in huis.

Vragen? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over ons assortiment glazen vazen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een vraag heeft over een specifiek product in ons assortiment, staan wij voor u klaar. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden, ook als het om zeer specifieke vragen over een specifiek product gaat.