Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
Veilig betalen
Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
  • Veilig betalen
  • Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden

Sinterklaas aanbieding: handgeblazen diffuser

Elk jaar zoeken we een leuk product uit onze winkel wat geschikt is voor een Sinterklaas pakjesavond. Deze geven we dan een leuke korting en in 2017 was dat een prachtige handgeblazen diffuser. Nu is deze aanbieding is inmiddels verlopen, maar volgend jaar hebben we weer een ander cadeau voor u in de aanbieding.

Rond 5 december is het weer een groot feest Dan vieren we met miljoenen mensen gelijk het Sinterklaasfeest met het hoogtepunt pakjesavond op 5 december. Speciaal voor deze avond heeft City of Glass een hand geblazen glazen Diffuser voor Sinterklaas in de aanbieding. Deze prachtige diffuser is er in 2 modellen en maar liefst in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar.  Hiermee geeft u niet alleen een praktisch kleurrijk cadeau, maar ook één die geweldig ruikt en er nog eens fantastisch uitziet.

Nu in de aanbieding tot en met 6 december van € 26,50 voor € 23,95.

 

Wat rijmt er op Diffuser.

Tja, er moet natuurlijk ook een gedicht geschreven worden op Sinterklaas avond. Al wordt het lastig, we gaan het proberen u op weg te helpen. Volgens het Van Dale rijmwoordenboek rijmt er namelijk helemaal niets op het woord “Diffuser”. Maar gelukkig spreekt de Sint ook een paar woordjes Engels.