Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
Veilig betalen
Voor 15:00 uur besteld morgen geleverd
Bol.com klanten beoordelen ons met 8,9
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
  • Veilig betalen
  • Voor 15:00 uur besteld morgen geleverd
  • Bol.com klanten beoordelen ons met 8,9
Gratis verzending boven €50,- in Nederland
Veilig betalen
Voor 15:00 uur besteld morgen geleverd
Bol.com klanten beoordelen ons met 8,9

Privacyverklaring

Zoals reeds vermeld in de cookie notitie verzamelen wij bij City of Glass persoonsgegeven en plaatsten we ook cookies. Het plaatsten van een functionele cookie gebeurt omdat dit nodig is voor de functionaliteit van de webshop. Denk hierbij aan de producten die u in uw winkelmandje plaatst, het cookie onthoud de inhoud van uw winkelmandje zodat u rustig verder kunt shoppen. Als u dan wilt afrekenen staan alle door u geselecteerde producten netjes op een rij.

Voor de bezorging van uw producten hebben we u gevraagd om uw naam, adresgegevens en telefoonnummer aan ons door te geven. Deze persoonsgegeven worden bewaard op onze website en in onze boekhouding. De Belastingdienst verplicht ons deze informatie 7 jaar te bewaren in onze administratie. Persoonsgegeven in de webshop kunt u altijd zelf verwijderen in uw account.

Google Analytics

Bij City of Glas wordt er ook gebruik gemaakt van Google Analytics. We willen tenslotte graag weten hoeveel bezoekers wij dagelijks krijgen, maar door een kleine aanpassing van het script zorgen we er voor dat uw IP-adres wordt gemaskeerd en vragen we Google de gegevens versleuteld te verzenden. Ook is er een verwerkingsovereenkomst afgesloten met Google en daarmee voldoen we aan de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via contact@cityofglass.eu, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

City of Glass verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • City of Glass verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

City of Glass maakt geen gebruik van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen.

Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van City of Glass) tussen zit. City of Glass gebruikt geen van deze computerprogramma’s of -systemen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

City of Glass bewaart uw persoonsgegevens op onze website en in onze administratie. In uw account kunt u ten alle tijden uw gegevens zelf verwijderen. De Belastingdienst verplicht ons deze informatie 7 jaar te bewaren in onze administratie.

Delen van persoonsgegevens met derden

City of Glass deelt uw persoonsgegevens met derden als de Nederlandse Belastingdienst. Dit is noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

City of Glass gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. City of Glass gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Googly Analytics
Naam: _utma
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet Bewaartermijn: 2 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar contact@cityofglass.eu. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. City of Glass zal zo snel
mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. City of Glass wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

City of Glass neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via contact@cityofglass.eu.

City of Glass heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.

Contact

Op onze contactpagina staan alle contactgegeven