Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
Veilig betalen
Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
  • Veilig betalen
  • Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden

Ozzaro

Het mooiste glaswerk van Ozzaro Glasobjecten

Iets ten noorden van de Tsjechische hoofdstad Praag vindt u de regio Noord Bohemen. Deze streek heeft een zeer rijke glashistorie: er wordt al vele eeuwen glaskunst van hoge kwaliteit geproduceerd. Er zijn dan ook diverse gerenommeerde designstudio’s te vinden in Noord Bohemen. Eén van de bekendste glasstudio’s in de streek is de designstudio Ozzaro.

Designstudio Ozzaro: een korte kennismaking

Designstudio Ozzaro werd vele jaren geleden opgericht. De glasblazers die in deze studio werken, hebben al vele jaren ervaring in het vak. Zij gebruiken geen innovatieve middelen om de mooiste glaswerken te maken, maar produceren hun glaskunst nog altijd volgens de eeuwenoude technieken uit de streek. Ook wordt er altijd met het beste kristal en kristalglas gewerkt in designstudio Ozzaro glasobjecten, voor het mooiste eindresultaat.

Met de hand geblazen glas

De glasblazers van designstudio Ozzaro werken nog exact hetzelfde als hun voorgangers van vele jaren geleden. Zij gebruiken geen innovatieve machines en hulpmiddelen om glazen voorwerpen te maken, maar blazen het glas nog altijd met de hand. Hier is echte vakkennis voor nodig. Dat de glasblazers van de studio over de juiste vakkennis beschikken, ziet u zeker terug in de prachtige werken die de studio oplevert. Ozzaro glaswerk is niet alleen uniek, maar ook op en top subtiel en van uitstekende kwaliteit.

Uw favoriete Ozzaro glasobjecten en glaswerk online bestellen

Wilt u het prachtige glaswerk van designstudio Ozzaro in huis halen? Dan bent u bij City of Glass aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse glazen objecten van dit gerenommeerde bedrijf. Uw favoriete item of items kunt u direct online bestellen. Wij zorgen ervoor dat u uw glazen objecten zo snel mogelijk thuis geleverd krijgt, zodat u deze op de korte termijn een mooi plekje kunt geven in huis.