Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
Veilig betalen
Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
  • Veilig betalen
  • Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden

Opruiming

Wilt u mooi glaswerk aanschaffen, maar wilt u hier niet te veel geld aan uitgeven? Dan winkelt u in onze opruiming. Op deze pagina vindt u enkel prachtige glazen objecten die voor een zeer lage prijs verkocht worden. Door in de opruiming te winkelen, kunt u de mooiste glazen objecten voor een aantrekkelijke prijs aanschaffen.

Prachtig glaswerk met korting

Op deze pagina vindt u prachtig glaswerk dat met hoge korting verkocht wordt. Een object kan met korting verkocht worden omdat deze bij een oudere collectie glaswerk hoort, maar ook omdat het om het laatste item uit het magazijn van City of Glass gaat. Door in de opruiming te winkelen, kunt u de mooiste glazen objecten kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Glazen objecten van hoge kwaliteit

Alle glazen objecten in het assortiment van City of Glass zijn van uitstekende kwaliteit. Ook de items die op deze pagina met korting worden aangeboden, zijn van hoge kwaliteit. Winkelt u bij City of Glass, dan weet u simpelweg zeker dat u een goede investering doet. Zelfs als u veel korting krijgt op een specifiek product in onze opruiming, gaat het om een item van hoge kwaliteit.

Geld besparen? Shop in de opruiming

Wilt u geld besparen en toch de mooiste objecten van glas kopen? Shop dan in de opruiming van City of Glass. Tip: houd deze pagina goed in de gaten, want ons aanbod sale wordt regelmatig aangevuld met nieuwe pareltjes. Door de pagina goed in de gaten te houden, mist u geen enkele aanbieding van City of Glass.

Heeft u een vraag over een item op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u hulp nodig heeft met het bestellen van een item in de opruiming, staan wij voor u klaar. We helpen u graag het bestelproces van onze webwinkel op de juiste manier te doorlopen.