Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
Veilig betalen
Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
  • Veilig betalen
  • Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden

Murano Vaas

Een prachtige Murano vaas kopen

Murano is een Italiaans eiland, dat in de Lagune van Venetië ligt. Het eiland staat niet alleen bekend om zijn prachtige en zeer kleurrijke architectuur, maar ook om de bruisende glasindustrie. Op het eiland Murano worden de mooiste glazen voorwerpen geblazen en verkocht. Ook City of Glass verkoopt glazen voorwerpen die van dit Italiaanse eiland afkomstig zijn, waaronder de Murano vaas.

Een kleurrijke vaas van Murano glas

Een Murano vaas wordt van Murano glas gemaakt. Dit is glas van uitstekende kwaliteit, dat met de hand bewerkt wordt. Een vaas van Murano glas wordt nooit in de fabriek gemaakt, maar wordt altijd met de hand geblazen. En omdat de glasblazers van Murano jaren ervaring hebben in het vak, levert dit handwerk het mooiste eindproduct op.

Uniek, opvallend en van hoge kwaliteit

Een Murano vaas is uniek en op en top opvallend. De vazen van het eiland Murano hebben namelijk niet alleen bijzondere vormen, maar ook vrolijke en opvallende kleuren. Daarnaast is een Murano vaas altijd van uitstekende kwaliteit. Dit komt niet alleen omdat de vaas gemaakt is van het beste glas, maar ook omdat de vaas met de hand geblazen wordt door een van de beste glasblazers van de wereld.

Een Murano vaas bestellen bij City of Glass

Wilt u uw interieur verrijken met een prachtige Murano vaas? Dan bent u bij City of Glass aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse vazen van Murano glas. Ook als u een mooie Murano vaas cadeau wil geven, kunt u bij ons terecht. Bekijk ons aanbod vazen van het eiland Murano en u vindt vanzelf een item dat u graag cadeau wil geven aan uw vriend(in), moeder, zus of collega.

Wilt u meer weten over een item in onze online shop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.