Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
Veilig betalen
Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
  • Veilig betalen
  • Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden

Loranto

Glazen objecten van Loranto

City of Glass verkoopt glazen objecten van diverse leveranciers. Enkele van onze leveranciers zijn in het buitenland gevestigd, maar wij werken ook met glasleveranciers uit Nederland. Eén van de Nederlandse glasleveranciers waarmee wij samenwerken, is de bekende leverancier Loranto. Deze glasexpert is gevestigd in Enschede en verkoopt verschillende soorten glazen objecten van uitstekende kwaliteit.

Glazen objecten van Loranto

Loranto heeft een groot aanbod met verschillende soorten glazen objecten. Denk hierbij aan groter glaswerk, maar ook aan subtiel glaswerk met een kleiner formaat. Zo kunt u Loranto glaswerk in de vorm van een grote haan kopen, maar ook in de vorm van een kleine tulp. Omdat het glaswerk van Loranto zeer divers is, vindt u altijd wel een glazen object van dit merk dat echt bij u past.

Modern, fantasierijk en vrolijk

De glazen objecten van Loranto zijn modern, maar ook fantasierijk en vrolijk. Ook zijn de kunstwerken erg kleurrijk. Zelfs als u een kleiner glazen object van dit merk aanschaft, weet u zeker dat dit kleurrijke item de nieuwe ‘eyecatcher’ van uw interieur wordt. En wat voor kleur u ook mooi vindt: u slaagt altijd bij dit gerenommeerde merk. Alle kleuren van de regenboog worden namelijk vertegenwoordigd in het grote aanbod van dit merk.

Loranto glaswerk bestellen

Wilt u glaswerk van het gerenommeerde merk Loranto bestellen? Dan bent u bij City of Glass aan het juiste adres. Bekijk ons complete assortiment glaswerk van dit gerenommeerde merk in onze online shop en u vindt vanzelf een prachtig item dat echt bij u past. Dit glazen kunstwerk kunt u eenvoudig en snel online bestellen in onze webwinkel.

Wilt u meer weten over een object van het merk Loranto, voor u dit glazen item online bestelt bij City of Glass? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden, om u een duidelijker beeld te geven van dit unieke glazen item.