Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
Veilig betalen
Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
  • Veilig betalen
  • Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden

Glazen vaas

Een glazen vaas kopen bij City of Glass

Er zijn diverse accessoires die u aan kunt schaffen om uw interieur net wat meer warmte, sfeer en gezelligheid te geven. Zo kunt u een mooie vaas van glas kopen om op tafel te zetten, een mooi plekje in de kast te geven of op de vensterbank te plaatsen. In het assortiment van City of Glass vindt u de mooiste glazen vazen.

Een glazen vaas met vrolijke kleuren

City of Glass verkoopt alleen glazen vazen met vrolijke en opvallende kleuren. Denk hierbij aan de kleuren rood, blauw, groen en geel. U kunt bij ons een glazen vaas kopen met een enkele kleur, maar ook met een verzameling van vrolijke kleuren. Omdat wij vele soorten vazen verkopen, vindt u altijd wel een glazen vaas die bij u en uw interieur past.

Een glazen vaas met of zonder bloemen

U kunt uw glazen vaas van City of Glass vullen met bloemen, maar dit is geen must. Onze glazen vazen zien er zo mooi en vrolijk uit, dat deze zonder een bloemstuk ook lekker opvallen in uw interieur. Heeft u even geen verse bloemen in huis? Dan is uw glazen vaas van City of Glass nog altijd het middelpunt van uw stijlvolle interieur. Door de prachtige kleuren van uw vaas kunt u simpelweg niet om dit stijlvolle accessoire heen.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over een van onze vazen van glas? Neem dan gerust contact met ons op, want wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Ook als u hulp nodig heeft met het plaatsen van een bestelling, staan wij voor u klaar. We helpen u het bestelproces van City of Glass op de juiste manier te doorlopen, zodat u uw prachtige vaas in een mum van tijd thuis kunt ontvangen. Voor u het weet, staat uw kleurrijke en stijlvolle vaas van City of Glass in uw interieur.