Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
Veilig betalen
Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
  • Veilig betalen
  • Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden

Glazen lampen

Glazen lampen: praktisch, stijlvol en uniek

Bent u op zoek naar een praktische, stijlvolle en unieke lamp? Koop dan geen lamp van standaard materiaalsoorten als aluminium, hout en metaal, maar investeer in een prachtige lamp van glas. City of Glass verkoopt diverse stijlvolle lampen die van hoogwaardig glas gemaakt zijn. Alle glazen lampen in ons assortiment zijn echte blikvangers, ook in uw stijlvolle interieur.

Verschillende soorten glazen lampen

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, eisen en verwachtingen heeft bij het kopen van een glazen lamp. Daarom verkopen wij verschillende soorten glazen lampen, waaronder tafellampen, hanglampen en zelfs kroonluchters. Bekijk ons assortiment op deze pagina en u ziet direct welke uiteenlopende lampen wij verkopen. Uw favoriete lamp van glas kunt u direct online bestellen.

Lampen van het mooiste glas

Alle glazen lampen van City of Glass zijn van hoogwaardig glas gemaakt, door de beste glasblazers ter wereld. Investeert u in een van onze glazen lampen, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. Het hoogwaardige glas gaat niet alleen lang mee, maar ziet er bovendien op en top stijlvol uit.

Uw favoriete lamp online bestellen

Wilt u uw interieur verrijken met een kleine tafellamp, een stijlvolle hanglamp of een grote kroonluchter van het beste en mooiste glas? Bekijk dan ons actuele assortiment glazen lampen en bestel uw favoriet direct in onze online shop. Wij zorgen ervoor dat u uw prachtige lamp zo snel mogelijk thuis ontvangt, zodat u deze op de korte termijn neer kunt zetten of op kunt hangen.

Heeft u vragen over een lamp in ons assortiment? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag om u een duidelijker beeld te geven van uw favoriete City of Glass lamp.