Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
Veilig betalen
Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
  • Veilig betalen
  • Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden

Glaswerk

City of Glass: uw glaswerk expert

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit glaswerk met een prachtige uitstraling? Dan bent u bij City of Glass aan het juiste adres. City of Glass is uw glaswerk expert, met een groot assortiment hoogwaardige, unieke en prachtige glazen items.

Glaswerk van de beste glasblazers

Wij vinden het belangrijk dat u glaswerk van uitstekende kwaliteit kunt kopen. Daarom verkopen wij enkel glazen items van de beste glasblazers ter wereld. Wij werken samen met leveranciers uit Nederland, maar wij importeren ook glazen kunstwerken uit andere landen. Wat voor glazen item u ook aanschaft bij City of Glass: u weet zeker dat uw glaswerk door een professionele, ervaren en gepassioneerde glaskunstenaar gemaakt is.

Glaswerk op maat laten maken

Bij City of Glass kunt u standaard glaswerk bestellen, maar het is ook mogelijk een glazen item op maat te laten maken. Wij hebben namelijk direct contact met al onze leveranciers en glaskunstenaars. Heeft u een mooi ontwerp gemaakt voor een uniek glazen voorwerp, dan kunt u dit ontwerp naar ons doorsturen. Wij zorgen er vervolgens voor dat het ontwerp bij een echte glaskunstenaar terecht komt, die het voor u kan uitwerken. U kunt glaswerk op maat laten maken voor uzelf, maar het is ook bijzonder een uniek glazen voorwerp cadeau te geven. Vrijwel alles is mogelijk bij City of Glass.

Het mooiste glaswerk online bestellen

Wilt u een hoge kwaliteit, uniek en simpelweg prachtig glazen voorwerp bestellen? Dan bent u bij City of Glass aan het juiste adres. Bekijk ons online assortiment en u vindt vanzelf een glazen item dat aan al uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Dit prachtige item kunt u direct online bestellen.

Heeft u vragen over een product in ons assortiment? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag, ook als het om vrij technische vragen gaat.