Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
Veilig betalen
Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
  • Veilig betalen
  • Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden

Glass blowing

De wereld van glass blowing

Glass blowing wordt ook wel glasblazen genoemd in het Nederlands. Dit betreft het vervaardigen van glazen voorwerpen door hier lucht in te blazen. Dit klinkt ingewikkeld, maar glasblazen is dan ook geen gemakkelijke techniek. Meer hierover, leest u op deze pagina.

Glasblazen: een moeilijke techniek

Glasblazen is een echte ambacht. Glass blowing wordt alleen uitgevoerd door mensen die hier speciaal voor zijn opgeleid. Deze mensen worden ook wel glasblazers genoemd. Glass blowing vereist niet alleen veel aandacht, maar ook veel geduld. Ook is het belangrijk dat een glasblazer aanleg heeft voor glass blowing, want zonder talent is het onmogelijk mooie kunstwerken van glas te maken.

De mooiste glaswerken van City of Glass

City of Glass verkoopt de mooiste kunstwerken van glas. Deze kunstwerken zijn stuk voor stuk tot stand gekomen door glass blowing. De kunstwerken zijn niet in de fabriek gemaakt. Wilt u een prachtig kunstwerk van een ervaren glasblazer in huis halen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een kunstwerk op maat laten maken

City of Glass verkoopt vele standaard items, maar het is ook mogelijk een kunstwerk van glas of kristal op maat te laten maken. City of Glass heeft namelijk direct contact met alle leveranciers en kunstenaars. Heeft u een eigen ontwerp gemaakt voor een prachtig kunstwerk van glas of kristal, dan kunt u dit ontwerp met ons delen. Wij zorgen ervoor dat de juiste leverancier of kunstenaar dit ontwerp voor u uitwerkt. Zo krijgt u een echt kunstwerk op maat.

Wilt u meer weten over het op maat laten maken van een glazen of kristallen kunstwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Om uw eigen kunstwerk op maat te laten maken, kunt u uw ontwerp direct met City of Glass delen.