Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
Veilig betalen
Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
  • Veilig betalen
  • Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden

Glaskunst

Een groot assortiment prachtige glaskunst

City of Glass verkoopt niet alleen prachtige schalen en vazen van het mooiste glas, maar heeft ook een groot assortiment prachtige glaskunst. Wilt u uw interieur verrijken met een prachtig kunstwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen de mooiste, meest unieke en meest opvallende kunstwerken van het beste glas.

Dieren glaskunst

Wij vinden het belangrijk dat iedereen het perfecte kunstwerk van glas kan bestellen in onze online shop. Daarom hebben wij een groot assortiment glaskunst. Zo vindt u in onze online shop onder andere dieren glaskunst, ofwel glazen kunstwerken met de vormen van diverse dieren. Van glazen duiven tot glazen eenden, glazen katten en glazen kikkers: u vindt het allemaal in onze dierentuin van glaskunst.

Abstracte glaskunst

Houdt u meer van abstracte kunstwerken? Bekijk dan ons aanbod abstracte kunstwerken van glas. Sommige items hebben een herkenbare vorm, andere glazen kunstwerken zijn op en top abstract. Omdat u hier geen duidelijke vorm in kunt herkennen, kunt u er wel uren naar staren. Onze abstracte kunstwerken van glas zullen dan ook zeker niet vervelen, ook niet als u deze al vele jaren in huis heeft staan.

Sterrenbeelden glaskunst

Het is ook mogelijk een glazen item aan te schaffen dat bij uw sterrenbeeld aansluit. U kunt sterrenbeelden glaskunst voor uzelf kopen, maar het is ook leuk dit kunstwerk cadeau te geven. Is er bijvoorbeeld een kindje geboren en wilt u een uniek kraamcadeau geven? Dan is een glazen kunstwerk met het juiste sterrenbeeld zeker een uniek presentje voor de kersverse ouders.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over ons assortiment glazen kunstwerken of over een specifiek item in onze collectie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers weten alles over de items in onze collectie en kunnen dan ook al uw vragen beantwoorden.