Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
Veilig betalen
Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
  • Veilig betalen
  • Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden

Glasdesign

Glasdesign voor ieder interieur

City of Glass verkoopt het mooiste glasdesign van diverse leveranciers en glaskunstenaars over de gehele wereld. In ons assortiment vindt u mooie schalen, maar ook prachtige vazen. Ook kunt u bij City of Glass kristallen items kopen. Door ons grote aanbod glazen en kristallen kunstwerken vindt u altijd wel een accessoire dat bij u en uw interieur past.

Glasdesign van de beste glasblazers

Wij vinden het belangrijk alleen het beste en mooiste glasdesign te verkopen. Daarom vindt u in ons online aanbod alleen glasdesign van de beste glasblazers. Dit zijn glasblazers uit Nederland, maar ook uit vele andere landen. Zo verkopen wij ook glaswerk dat van het Italiaanse eiland Murano afkomstig is. Dit is een eiland waar men al vele eeuwen glasdesign op het hoogste niveau levert, van de beste glasblazers.

Glasdesign op maat

City of Glass verkoopt kant-en-klare kunstwerken van glas en kristal, maar het is ook mogelijk uw eigen kunstwerk te laten maken. Dit doet u door uw ontwerp voor glasdesign met ons te delen. Wij zorgen er vervolgens voor dat dit ontwerp bij een goede leverancier of een ervaren glaskunstenaar terecht komt. De leverancier of kunstenaar gaat met het ontwerp aan de slag en wij leveren uw glasdesign op maat zo snel mogelijk. Door glasdesign op maat te laten maken, kunt u een uniek accessoire in uw woning zetten of een bijzonder cadeau aan iemand geven.

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze glazen of kristallen items? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Ook als u een andere vraag heeft, bijvoorbeeld over het bestellen van glasdesign op maat, staan wij voor u klaar. We vertellen u graag meer over de producten die wij kunnen leveren.