Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
Veilig betalen
Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland
  • Veilig betalen
  • Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden

Bloemenvaas

Een kleurrijke en opvallende bloemenvaas

De meeste mensen zetten hun bloemen in een standaard vaas. Dit is een transparante vaas van glas, met een standaard en niet bepaald opvallende vorm. Dit soort vazen zijn mooi, maar ze laten uw bloemen niet bepaald opvallen. Wilt u dat uw mooie bloemstuk de ‘eyecatcher’ van uw interieur wordt, inclusief vaas? Dan bestelt u een prachtige bloemenvaas bij City of Glass. Onze vazen zijn niet standaard en saai, maar kleurrijk en op en top opvallend.

Uniek, opvallend en van hoge kwaliteit

Alle bloemenvazen van City of Glass zijn uniek. Zo heeft iedere vaas zijn eigen bijzondere vorm, maar ook zijn geheel eigen kleurenpallet. Ook zijn al onze bloemenvazen lekker opvallend, in ieder interieur. Het maakt niet uit welke bloemenvaas u aanschaft: dit wordt gegarandeerd de nieuwe ‘eyecatcher’ van uw stijlvolle inrichting. Tot slot zijn al onze bloemenvazen van hoge kwaliteit. De vazen zijn namelijk niet alleen van het beste glas gemaakt, maar worden bovendien door de beste glasblazers geproduceerd.

Uw favoriete bloemenvaas online bestellen

Op onze website kunt u ons complete assortiment unieke, opvallende en hoogwaardige bloemenvazen bekijken. Door ons grote aanbod met verschillende soorten vazen, vindt u gegarandeerd een prachtige vaas die echt bij u en uw interieur past. Uw favoriete vaas kunt u eenvoudig en snel online bestellen bij City of Glass.

Meer weten? Neem contact op

Heeft u vragen over een specifieke bloemenvaas in ons online assortiment? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden. Ook als u hulp nodig heeft met het bestellen van uw favoriete bloemenvaas in onze online shop, staan wij voor u klaar. We helpen u graag het bestelproces van onze webwinkel op de juiste manier te doorlopen.